De fleste mennesker tror, ​​at deres anti-virus (AV) beskyttelse beskytter dem automatisk fra alle ondsindede trusler og skadelig software (malware), der kan inficere deres pc. Dette er ikke tilfældet. Malware ofte slår traditionelle AV-produkter og kan forårsage alvorlige problemer for din pc og til din identitet.

For at sikre din computer er beskyttet mod malware og andre ondsindede trusler, anbefaler vi at du bruger den Malware Removal værktøj på en regelmæssig basis. Den Malware Removal værktøj vil scanne din pc og identificere sikkerhedstrusler og sårbarheder. Det vil hurtigt og sikkert fjerne disse trusler og forhindre dem gentager sig.

http://www.simplestar.com/simple-malware-protector/lp/ggl/ssmsc-ss/?lang=da&gclid=CjwKEAjwsr-6BRCLvrj785rbhTsSJADjUxakP36hVQ-Rso-dPPgOxerfwPA2ZV6tQN4qA1nmdfgk3xoC0BHw_wcB