CCleaner er et effektivt og brugervenligt værktøj, som renser og optimerer din PC for at sikre dig den bedste præstation og frihed for uønskede programmer.

Det gode ved et gratis download af CCleaner er den hastighed med hvilken det udfører de forskellige scanninger og ordninger. Dets hovedformål er at fjerne alle unødvendige filer fra dit harddrive, og når du åbner programmet kan du se de forskellige aspekter ved Windows, som du kan søge blandt og rydde op i. CCleaner opsporer også installerede applikationer som eventuelt indeholder filer, som ikke længere bliver brugt, såsom Google Earth-historier eller Flash Player-konfigurationer. Afinstalleringsfunktionen er nok mere brugbar og effektiv end Windows' eget afinstalleringsværktøj, men vær dog forsigtig ved brug af denne! Hvis der er indtastninger på programlisten, som du ikke ved hvad fører til, så hold dig på den sikre side og lad dem være, så du ikke risikerer at fjerne afgørende komponenter.

Når du installerer CCleaner, uanset om du også ønsker at installere Google Chrome, og uanset om du ønsker at benytte CCleaner til at bevare cookies, så vil du blive opfordret til at bruge det regelmæssigt til at logge ind på websites, sikkerhedstjeks osv.Grænsefladen i CCleaner er meget nem at navigere og før du foretager dig nogen handlinger, bliver du altid bedt om at bekræfte, at du er sikker på, hvad du vil. Der er et brugbart Registreringstjek som hurtigt tjekker integritet og lader dig fikse forkerte indtastninger efter du har lavet en backup. CCleaner's værktøjer til afinstallering og opstart er virkelig praktiske at have og bidrager til brugbarheden af denne meget afrundede, lille vedligeholdelsesassistent.

Den seneste udgave af CCleaner kommer nu med en Drive Wiper. Man kan få adgang til Drive Wiper'en i Tools-sektionen af CCleaner og den giver dig mulighed for at vælge, om du enten vil skabe lidt fri plads eller rydde et helt drev ved brug af tre styrkeniveauer - et Forsvarsafdelings-niveau med tre-skridts-mulighed, et National Sikkerheds-niveau med syv-skridts-rensning eller et 35-skridts Gutmann-niveau med grundig udrydning.

Der er også forbedret support til oprydning i filer efterladt af Google Chrome og Internet Explorer 9. Web Apps, som bruger HTML5-databaselagring er også omfattet i CCleaner's rensningsproces. Til sidst er et par andre Systemoversigter blevet sat som mål for rensning og CCleaner understøtter nu 64 bit-maskiner.

CCleaner sørger for at holde din PC ren på en nem måde for både begyndere og eksperter. Den er lille, hurtig, omfattende og gratis at downloade - kom i gang med rengøringen nu !

http://ccleaner.da.softonic.com/download