Enpass er en komplet password manager løsning der sikkert administrer dine password og alle andre typer af livsvigtige oplysninger.
Det hjælper dig med at genere unikke og stærk.

http://www.enpass.io/

NemID er en app til dig, der er tært af at huske dit nøglekort i farten. Med NemID kan du hurtigt og nemt tage et billede af dit nøglekort til din enhed og gemme det bag din personlige PIN-kode.
http://www.dkapps.dk/iNemID

E-Boks tilbyder en bred vifte af løsninger - fra digitale lønsedler til en komplet digital infrastruktur. Nu også som mobil apps.
http://www.e-boks.com/dk/

Googles uhyre populære kort-tjeneste vil snart kunne køre som ren offline-udgave, så man kan få stemme-navigation, selvom man er uden mobildækning.
Read more at

http://www.computerworld.dk/art/234034/gps-bombe-fra-google-nu-kommer-google-maps-i-komplet-offline-udgave#ztp8HCrw9x2327IK.99

Hjælp dig selv og andre med at færdes mere sikkert på vejen. Undgå irriterende fartbøder eller forsinkelser på din vej med denne fantastiske app!
https://www.facebook.com/pages/Min-Trafikkontrol/1381051962212027