Apple Inc. er en IT-virksomhed beliggende i Silicon Valley i byen Cupertino, Californien.

Apple er grundlagt 1. april 1976. På Macworld konferencen den 9. januar 2007 offentliggjorde Apple, at de fjerner "Computer" fra firmanavnet.

Tools - Safari for Developers - Apple Developer.
https://itunes.apple.com/us/genre/mac-developer-tools/id12002?mt=12

Apple store.

http://store.apple.com/dk

Velkommen til support til OS X
Se emner, ressourcer og kontaktmuligheder for Yosemite, Mavericks med mere.
http://www.apple.com/dk/support/osx/

Powerful and Perfect tools
https://www.apple.com/support/exchange_repair/

10 Sikkerhed til AirPort-netværk i virksomheder og klasseværelser. 11 Wi-Fi .... værktøj til computere, der bruger Mac OS X v10.5 eller en nyere version.

https://manuals.info.apple.com/MANUALS/0/MA349/da_DK/Designing_AirPort_Networks_10.5-Windows_DK.pdf

Grundlæggende funktioner i Mac.

http://www.apple.com/dk/support/macbasics/

Online system status.
https://www.apple.com/support/systemstatus/