Vi er glade for at frigive en første-of-its-kind ansøgning til Windows 7 & Vista: FixWin. FixWin er en 529 KB freeware bærbare ansøgning at reparere & fix almindelige Windows irritationsmomenter og problemstillinger. FixWin registrerer, om du har Windows 7 eller Windows Vista installeret, og derfor tilbyder dig kun de relevante rettelser. Windows 8 brugere måske ønsker at downloade FixWin v2 for Windows 8.
http://www.thewindowsclub.com/repair-fix-windows-7-vista-problems-with-fixwin-utility

Sysinternals Live er en tjeneste, der giver dig mulighed for at udføre Nettips værktøjer direkte fra internettet uden at jagt efter og manuelt at downloade dem. Du skal blot indtaste et værktøjs Sysinternals Live-sti i Windows Stifinder eller en kommandoprompt som https://live.sysinternals.com/ <toolname> eller \\ live.sysinternals.com \ tools \ <toolname>.

Du kan se hele Sysinternals Live-værktøjer mappe i en browser på.
https://live.sysinternals.com

Er din computer klar til Windows 10 ? Se kravene her.
https://www.microsoft.com/en-us/windows/windows-10-specifications?OCID=win10_null_vanity_win10specs

Windows System Key Protection.
SysKey (SAM Lock Tool) er en indbygget Windows-værktøj, der kan hjælpe dig med at sikre Security Accounts Management eller SAM-database. SAM Database gemmer hashet kopier af vore brugernes passwords, som er krypteret med en lokalt lagret systemstart nøglen som standard.
Du kan bruge SysKey til at gemme startnøgle lokalt i Windows eller på et USB-flashdrev. Under opstart nøgle gemt på et USB-flashdrev i stedet vil give dig bedre sikkerhed, da USB-flashdrevet skal være tilsluttet ved opstart for at kunne logge ind og få adgang til Windows.
Du skal være logget på som administrator for at kunne udføre trinene i denne tutorial.
Dette vil kun låse Windows-computer ved opstart fra en kold start efter en genstart eller lukke ned. Det vil ikke låse Windows efter en log off, lås, eller skifte bruger.
Når Windows er startet efter du logger ind, vil du ikke længere behøver at have USB-flashdrevet er tilsluttet. Det er kun nødvendigt at være forbundet ved opstart af systemet ved opstart.
Du vil stadig kunne fortsætte med at bruge USB-flashdrevet som normalt. Bare ikke nogensinde slette StartKey.Key fil på det, eller du vil ikke være i stand til at låse Windows med det længere.
Den startnøgle placeret på USB-flashdrevet er kun godt at få adgang til logge på specifikke Windows, som det blev oprettet i.
Bemærk: Windows vil ikke opstart før du tilslutter USB startnøgle.
https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc962102.aspx