Microsoft Danmark

Microsoft Danmark news

Microsoft Danmark Office 365

Windows 10 er en gratis opgradering i en begrænset periode til kvalificerede Windows 7- og Windows 8.1-enheder (herunder enheder, du allerede ejer). Vi tilstræber, at de fleste af disse enheder er kvalificerede, men der er visse krav til hardware og software, og tilgængeligheden af funktioner kan være forskellig fra enhed til enhed. Tilgængeligheden af en Windows 10-opgradering for Windows Phone 8.1-enheder kan variere afhængig af OEM, mobiloperatør eller udbyder. Enhederne skal have forbindelse til internettet, og Windows Update skal være aktiveret.

https://www.microsoft.com/da-dk/windows/features

Microsoft Mobilenhed.

https://www.microsoft.com/da-dk/mobile/produkter/lumia/

Så er vi klar på vores Office 2016 til Mac-produkter i dag – og opdag alt det, Microsoft har at byde på.

http://www.microsoftstore.com/…/…/Office/categoryID.69943800